VVS

Hos Smedemester René Nørlund kan du få hjælp til alle former for VVS-arbejde. Vi arbejder både i nærområdet ved Ikast-Brande, men har kapacitet til at udføre opgaver i hele Danmark.

Ventilation etablering i Jelling

Du kan få udført alle former for VVS-arbejde både i nybyg, tilbyg og ved renovering. Vi arbejder med at installere komplekse vand- og varmesystemer, der er afgørende for bygningens funktionalitet, men er også specialister i at håndtere nødsituationer vandlækager, varmesvigt eller andre akutte problemer.
Dette inkluderer alt fra at lægge rør til at installere sanitetsudstyr som toiletter og brusere. I ældre bygninger kan vi også stå for moderniseringen af forældede systemer, herunder udskiftning af gamle rør og installationer med nye, mere energieffektive løsninger.

René Nørlund har erfaring og kompetence til at arbejde med mange typer opgaver og byggerier. Det kan f.eks. være

  • Privat byggeri
  • Rækkehusbyggeri
  • Kontorbyggeri
  • Produktionsfaciliteter
  • Industrihaller
  • Kommunale institutioner
  • Landbrugsproduktion

 

Uanset opgaven er den kvalitetsmæssige udførelse helt afgørende for os. Det betyder også, at vi har mange tilbagevendende kunder og samarbejdspartnere i hele landet.

Vi hjælper med energioptimering

Hos Smedemester René Nørlund har vi specialiseret os i alternativ opvarmning. Det kan handle om varmepumper, solvarme, gulvvarme og lignende løsninger. Ønsker du at optimere dit energiforbrug, har vi tilknyttet en energirådgiver, du kan tale med om de mange muligheder og finansieringsløsninger, der findes.

Monteret Quooker
Renovering i Kongens Lyngby

Rådgivning og kvalitetssikring

Ud over det praktiske arbejde med installation og vedligeholdelse tilbyder Smedemester René Nørlund også professionel rådgivning. Handler det om nybyggeri, er vi vant til at arbejde tæt sammen med arkitekter og ingeniører i planlægningsfasen for at sikre, at de valgte VVS-løsninger er både effektive og bæredygtige.

Kvalitetssikring er en anden vigtig del af den opgave, vi løser hos Smedemester René Nørlund. Vi sørger for, at alle installationer overholder de danske standarder og lovgivning, hvilket inkluderer udførelse af forskellige former for tests som tryk- og tæthedsprøvninger.

KONTAKT OS

Har du brug for en autoriseret Smedemester/VVS-installatør, kan vi altid kontaktes på tlf. 21 42 67 94 eller mail norlund@live.dk