Om os

Hos Smedemester René Nørlund kan du få hjælp til alle former for VVS-arbejde. Vi arbejder både i nærområdet ved Ikast-Brande, men har kapacitet til at udføre opgaver i hele Danmark.

Lidt historie

Er du på udkig efter en løsning med gulvvarme, er det noget vi har stor erfaring med hos smedemester René Nørlund, både inden for privat byggeri men også i erhvervsmæssig regi. Installation af gulvvarme bliver mere og mere populært, da det er en varmeløsning, der har en række fordele.

Du opnår en meget jævn varmefordeling og bedre indeklima, og gulvvarmesystemer er ofte mere energieffektive end traditionelle radiatorer, da man selv ved lave temperaturer kan opvarme rummet effektivt.

Der er også rent praktiske foranstaltninger, der betyder at gulvvarme kan være at foretrække. Da hele installationen er skjult under gulvet, er du fri for synlige radiatorer og varmeapparater, og det giver mere plads og flere indretningsmuligheder.

Vores værdier

Vores værdigrundlag handler meget om kvalitet i arbejdet, at brænde for sit fag og have en god arbejdsmoral. Vi arbejder med en fair prissætning, hvor kunden kan være sikker på ikke at betale for mere, end vi har aftalt, og en aftale er en aftale.

Mand som justerer på gasvarmekedel

Organisationen

I dag er vi 6 ansatte – heriblandt en lærling, en arbejdsmand og 3 svende. Vi har fem veludstyrede vogne og vi løser VVS-opgaver i hele landet fra Skagen til Gedser. Alle arbejder med udgangspunkt i frihed under ansvar, da man typisk er ene mand på jobbet. Vores primære tilgang er, at sørge for at gøre tingene færdige. Det betyder også, at jobbet som VVS-mand hos os ikke er et 7-16 job.

Et fast job

Vi rekrutterer primært fra lokalområdet omkring Ikast-Brande, men har altid brug for flere hænder, så tag fat i os, hvis du har lyst til at arbejde med VVS-opgaver enten som lærling eller svend. Vi har en god fastholdelsesgrad i virksomheden, hvor de fastansatte har mere end 10 års anciennitet i gennemsnit. Vi arbejder på den jyske måde, hvor et ord er et ord, vi snakker lige ud af posen, men vi har også tid til at hygge med hinanden.

Vi har udført opgaver uden for landets grænser bl.a. i Norge med etablering af svinefarme, hvor naturen har vist sig at være en væsentlig faktor, når der skal løses VVS-opgaver. Vi tager det hele med et smil, og griber også gerne en kost eller en skovl og hjælper til på pladsen, når der er behov for det.

KONTAKT OS

Har du brug for en autoriseret Smedemester/VVS-installatør, kan vi altid kontaktes på tlf. 21 42 67 94 eller mail norlund@live.dk