Jordvarme

At installere jordvarme er en langsigtet investering i et energieffektivt opvarmningssystem. Der er flere vigtige faktorer, du bør overveje, før du beslutter dig for at implementere jordvarme i dit hjem eller virksomhed og her kan Smedemester René Nørlund hjælpe.

Nyt jordvarmeanlæg i Them

En energieffektiv og økonomisk løsning

Jordvarme er generelt en energieffektiv løsning, der leverer konstant og jævn varmeforsyning, og som kan reducere dine opvarmningsomkostninger betydeligt over tid.

Det er en miljøvenlig løsning med et lavere CO2 udslip end traditionelle opvarmningsmetoder, kræver minimal vedligeholdelse og gør dig til din egen energileverandører.

I større erhvervsbyggerier kan jordvarme være en god løsning, da det kan skaleres op til at opfylde selv store energibehov. Der er potentiale for betydelige besparelser på lang sigt , og jordvarmeinstallationer har en høj driftssikkerhed.

Regler og analyser

Forskellige områder kan have forskellige bygningsreguleringer og restriktioner, der påvirker muligheden for at installere jordvarme. Her skal vi have sikret at vi kender lokale bygningskoder og regler, før vi går i gang.

Selvom jordvarme normalt er pålideligt, kan det være en god idé at have en backup-opvarmningskilde i tilfælde af uforudsete problemer eller ekstreme vejrforhold, og her kan en kombination med andre vedvarende varmekilder evt. solvarme eller varmepumper være en mulighed.

Det er vigtigt, at vi får lavet en grundig vurdering af dine behov, ejendommens egenskaber og budget for at sikre, at jordvarmesystemet er den rette løsning for dig.

Alpha Innotec gulvvarmestyring jordvarmeanlæg

KONTAKT OS

Har du brug for en autoriseret Smedemester/VVS-installatør, kan vi altid kontaktes på tlf. 21 42 67 94 eller mail norlund@live.dk