Køkken og bad

Hos Smedemester René Nørlund kan du få hjælp til alle former for VVS-arbejde. Vi arbejder både i nærområdet ved Ikast-Brande, men har kapacitet til at udføre opgaver i hele Danmark.

Monteret Quooker

Start rigtigt og spar penge

Drømmer du om nyt køkken eller bad, står smedemester Renè Nørlund til din disposition med fagligt råd og vejledning og viden om, hvad der skal til.

Køkken og bad er typisk de dyreste rum at indrette, så her gælder det om at være godt forberedt. Det er især installationerne der koster, og typisk bruger man ca. halvdelen af udgifterne til afløb, vand-, el- og varmeinstallationer. Selv små fejl kan blive meget omkostningsfulde senere, så derfor er det vigtigt at bruge en autoriseret VVS og smedemester til arbejdet.

Hos Smedemester René Nørlund hjælper vi gerne til helt fra planlægningsfasen. Vi kan bistå med at planlægge layoutet for installationer, så vandhaner, afløb, opvaskemaskine og vaskemaskine er placeret optimalt. Dermed sikrer vi, at omkostningerne ikke løber løbsk.

Vi er din garanti for korrekt installation

Som autoriseret smedemester kan vi også garantere korrekt installation af alle VVS-relaterede elementer, så som vandhaner, brusere, toiletter, og varmtvandsbeholdere . Vi sikrer, at alle tilslutninger er foretaget efter gældende sikkerhedsstandarder og lovgivning. Vådrummet er husets mest velregulerede rum. Der er vand, der rammer direkte ned på gulve og vægge, og det giver stor fugtbelastning. Så der skal tætnes ekstra, og man skal være særligt omhyggelig med udførslen, så konstruktionerne ikke skades.

Når tingene er installeret, kan du regne med lang levetid og driftssikkerhed. Vi tilbyder naturligvis garanti på det udførte arbejde, og alle vores medarbejdere har den nødvendige uddannelse og erfaring til at rådgive og udføre den bedste løsning for dig.

HansGrohe Showerpipe i matsort
Badeværelse håndvask

Vi tager projektledelsen

Vi udfører både installationer i nybyggerier – private og erhverv, samt renovering af allerede eksisterende installationer og udskiftning af udstyr. Smedemester René Nørlund kan håndtere alle VVS-relaterede aspekter af et projekt, hvilket gør koordinering og planlægning lettere. En professionel installation kan spare dig både tid og besvær.

Vi har et godt overblik over økonomien og kan give et mere præcist overslag over omkostningerne, så du undgår store uventede udgifter.

Ved at vælge en autoriseret VVS-mester sikrer du, at dit køkken og bad ikke kun er æstetisk tiltalende, men også funktionelt, sikkert og holdbart.

KONTAKT OS

Har du brug for en autoriseret Smedemester/VVS-installatør, kan vi altid kontaktes på tlf. 21 42 67 94 eller mail norlund@live.dk