Varme­pumper

Smedemester René Nørlund er VE-godkendt og har ekspertise inden for varmepumper og de mest optimale løsninger afhængig af opvarmningsformål og installationsmuligheder. Vores ekspertise og erfaring kan bidrage på flere måder

Alpha Innotec gulvvarmestyring jordvarmeanlæg

Få valgt det rigtige udstyr fra starten

Da der findes en række forskellige typer varmepumper, kan det være en god ide at involvere os allerede i beslutningsprocessen. Som VE-certificeret smedemester har vi stor erfaring i at lave en analyse af behov og matche det med den bedste type og størrelse af varmepumpe, og vores kunder får mulighed for at få del i de tilskudsordninger, der findes på området.

Afhængigt af hvilken varmepumpe der vælges, kan din smedemester være med til at sikre dig den bedste energieffektivitet og dermed de laveste driftsomkostninger.

Installation og opsætning

Smedemester René Nørlund kan tilsikre, at installationen udføres korrekt og i overensstemmelse med gældende standarder og lovgivning. Vi udfører alle de nødvendige sikkerhedstjek og -foranstaltninger, herunder elektriske tilslutninger og kølemiddelhåndtering.

Hvis det er relevant kan vi også hjælpe med at integrere varmepumpen med eksisterende opvarmnings- og kølesystemer.

Vedligeholdelse og service

Smedemester René Nørlund tilbyder regelmæssig vedligeholdelse og service for at sikre, at varmepumpen fungerer optimalt. Opstår der fejl, er vi blot en telefonopringning væk, og vi hjælper med hurtig og effektiv fejlfinding samt reparation.

Vi kan også rådgive om eventuelle opgraderinger eller forbedringer, der kan øge systemets effektivitet eller levetid.

Kom rigtigt i gang

Med vores assistance får du instruktion i korrekt brug og vedligeholdelse af varmepumpen for at sikre lang levetid og effektiv drift. Vi kan komme med tips og tricks til mere effektiv energistyring, som kan hjælpe med at reducere energiforbruget yderligere.

Ved at trække på den tekniske viden og praktiske erfaring fra en autoriseret VVS’er og smedemester, kan du føle dig mere sikker på, at få den rigtige varmepumpe og en installation, der er både effektiv og holdbar.

Vi kender en del til de tilskudsordninger, skattefordele eller finansieringsmuligheder, der kan gøre investeringen mere overkommelig og kan altid hjælpe dig videre til den rette rådgiver.

KONTAKT OS

Har du brug for en autoriseret Smedemester/VVS-installatør, kan vi altid kontaktes på tlf. 21 42 67 94 eller mail norlund@live.dk