Varmepumper og biokedler

Varmepumper og biokedler

Få det optimale ud af dit varmeanlæg/biokedel
Vi har endnu ikke mødt nogen, der vil betale for meget for varmen – og heller ikke nogen, der vil fryse. Derfor sørger vi, at du kan få det optimale ud af dit varmeanlæg/biokedel uanset hvilken type, du bruger. Ønsker du at skifte varmeanlæg/biokedel eller udskifte, så kan vi også hjælpe med det. Vi har tilknyttet en energirådgiver, så du altid er sikret den nyeste viden inden for området, også hvis du er interesseret i opvarmning med vedvarende energi. Vi installerer alle former for varmeanlæg, både fastbrændselskedler, biokedler, stokeranlæg, varmepumper (luft/vand og luft/luft), varmepumper med jordslanger samt solvarmere.

Vi sørger for varmeanlæg/biokedel i Midtjylland
Vi udskifter og installerer varmeanlæg/biokedel i området mellem Brande, Ejstrupholm og Ikast, og Nørre Snede og Fasterholt. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os telefon 21 42 67 94.

Lev energirigtigt med varmepumper/jordvarmeanlæg
Varmepumper/jordvarmeanlæg er en effektiv metode til at opvarme fx private hjem. Systemet henter varmen fra jorden, så resultatet er god, klimavenlig varme og ikke mindst en lavere varmeregning til dig. Overvejer du helt eller delvist at lade varmepumper/jordvarmeanlæg opvarme din bolig, så kan vi naturligvis både rådgive dig om købet og sørge for, at det bliver monteret rigtigt, så du får det optimale ud af dit anlæg. Vi har også tilknyttet en energirådgiver, der kan hjælpe dig med svar, gode råd og inspiration.

Varmepumper/jordvarmeanlæg giver god energi fra Ejstrupholm til Brande
Skal du anlægge varmepumper/jordvarmeanlæg, kan vi løse opgaven for dig i området mellem Brande, Ejstrupholm og Ikast, og Nørre Snede og Fasterholt. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os telefon 21 42 67 94.

Få et godt tilbud

Send os en mail, så kontakter vi dig med et godt tilbud.