Køkkener og badeværelse

Køkken og badeværelse

Helt dit eget køkken
Er det blevet tid til at få et nyt køkken? Vi kan naturligvis stå for alle former for renoveringer af køkkener, så du får lige præcis det køkken, du altid har drømt om. Vi sørger naturligvis for alt VVS-arbejdet, så maskiner og vand kører, som de skal, men vi kan også hjælpe dig med resten af indretningen. Vores firma arbejder nemlig tæt sammen med forskellige tømre, malere og murere, så du kan få os til at stå for den totale entreprise for dig.

Uanset om du allerede har dit køkken klar i hovedet, mangler lidt inspiration eller blot har lyst til en snak om mulighederne i forhold til dine budgetter og ambitioner, så er vi altid klar.

Nyt køkken mellem Brande og Nørre Snede
Vi løser alle former for renoveringer af køkken i det meste af Danmark, men især i området mellem Brande, Ejstrupholm og Ikast, og Nørre Snede og Fasterholt. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os telefon 21 42 67 94.

Badeværelsesmodernisering på din måde
Går du og drømmer om et nyt badeværelse? Som rigtige VVS-folk kan vi naturligvis også stå for en ordentlig badeværelsesmodernisering, for vi kan hjælpe med alle former for renovering uanset om du blot vil have skiftet et armatur, vil have skiftet badekarret ud med en bruser eller det drejer sig om renovering af hele rummet. Her samarbejder vi også med en tømrer, maler og murer, så vi kan tilbyde at stå for den totale entreprise for dig.

Vi har stået for badeværelsesmodernisering flere steder her i det midtjyske allerede, så mangler du inspiration eller blot en snak om mulighederne i forhold til dine budgetter og ambitioner, så er vi altid klar.

Badeværelsesmodernisering i det midtjyske
Hos Smedemester René Nørlund står vi for badeværelsesmodernisering i området mellem Brande, Ejstrupholm og Ikast, og Nørre Snede og Fasterholt. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os telefon 21 42 67 94.

Få et godt tilbud

Send os en mail, så kontakter vi dig med et godt tilbud.